Usi interioare/Usi Exterioare Izolatoare din PVC

Sisteme Usi de interior si de exterior din PVC

Sisteme de usi interioare/exterioare izolatoare din pvcO intrare primitoare si eleganta distinge un camin modern. Usa spune mai mult despre casa dvs decat conditia de siguranta pe care trebuie sa o indeplineasca. La Montaj Plast Oradea gasiti diverse sortimente si modele de usi izolatoare din pvc de exterior si de interior. Usile izolatoare exterioare confectionate din PVC sunt mai rezistente la intemperii decat cele din lemn. Vopseaua de pe usile de lemn poate fi afectat de actiunea umezelii, a ploilor si cu timpul. Aceste evenimente insa nu afecteaza tamplaria din PVC. Varietatea in care sunt oferite usile izolatoare din PVC asigura sa gasiti unul potrivit cu stilul casei dvs. Daca aspectul usii albe nu va place atunci puteti alege o culoare identica cu cea a lemnului.

Pentru aspectul mai modern usilor din PVC li se pot adauga panouri de sticla care permit patrunderea luminii naturale in casa. Daca doriti intimitate puteti opta pentru o sticla mata sau fumurie. Si sticla decorativa sau vitraliile sunt solutii care pot fi luate in considerare.

Alegeti forma, numarul de insertii de geam, tipul geamului (clar, reflexiv, mat): totul este lasat la imaginatia si gustul dumneavoastra. Puteti alege deasemenea, dintr-o gama larga de designuri de manere.

Specificatii usilor termopane izolatoare din PVC:

Montajul produselor de tamplarie pvc, Montajul Usilor Izolatoare din PVC

La societatea Montaj Plast Oradea montajul produselor de tamplarie pvc este gratuit.

Ca urmare a masuratorilor exacte, oricare dintre produsele de tamplarie pvc, oferite de Montaj Plast, poate fi montat in doar cateva ore. Usile si ferestrele izolatoare din pvc oferite de noi sunt confectionate la cele mai ridicate standarde, astfel dimensiunea acestora va fi exact cea stabilita in cadrul masuratorilor, astfel putem asigura un montaj rapid si perfect. Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, echipa Montaj Plast lucreaza rapid, corect si punctual, dand dovada de profesionalism si de atentie.

Top