Rolete – Rulouri exterioare – Jaluzele exterioare

Societatea Montaj Plast Oradea ofera o gama variata de modele si culori pentru roletele exterioare din pvc sau din aluminiu. La Montaj Plast gasiti solutia ideala pentru produsele de tamplarie pvc sau aluminiu.

Pe langa un aspect elegant, rulourile exterioare aplicate standard reprezinta un filtru ideal impotriva luminii, prafului, zgomotului si variatiilor de temperatura. Rulourile exterioare sunt foarte usor de manevrat, fiind disponibile atat cu actionare manuala dar si cu electrica.

Roletele exterioare au un rol antiefractie: un rulou ofera siguranta impotriva “musafirilor nepoftiti” pentru ca acesta nu poate fi actionat decat din interiorul incaperii. Astfel rulourile exterioare sunt ideale mai ales in cazul locuintelor situate la parter.

Roletele exterioare din pvc sau din aluminiu pot fi confectionate intr-o gama extinsa de modele si culori adaptandu-se oricarei locuinte. Montajul acestora se realizeaza rapid si elegant si nu afecteaza tamplaria existenta.

Roletele exterioare aplicate standard reprezinta solutia ideala pentru instalarea sistemului de umbrire pe tamplaria existenta.

Conform studiilor, folosirea corecta a unui rulou exterior pentru ferestre poate reduce considerabil consumul de energie termica in perioada iernii.

Rulourile exterioare se fabrica in mai multe modele si dimensiuni si din punct de vedere coloristic satisfac cerintele clientului.Vopsirea este realizata in camp electrostatic, ceea ce garanteaza durabilitatea precum si pastrarea culorii initiale.

In oferta societatii Montaj Plast Oradea gasiti rolouri exterioare din pvc, din aluminiu si rolete motorizate de inalta calitate la preturi rezonabile. Jaluzelele exterioare comercializate si montate de Montaj Plast, indiferent de materialul lor –aluminiu sau pvc – sunt de inalta calitate asigurand protectia imobilului si confortul utilizatorilor.

Diferenta intre rolete din pvc si rolete din aluminiu:

Rulourile exterioare din PVC

Gama de rulouri exterioare PVC reprezinta o alternativa mult mai economica la rulourile exterioare decat cele din aluminiu. Roletele exterioare au un rol important in protejarea ferestrelor termopane izolatoare impotriva luminii excesive sau a capriciilor vremii. Astfel, cu ajutorul roletelor, puteti regla cantitatea de lumina pe care doriti sa o lasati sa patrunda in locuinta dvs.

Sistemele de rulouri exterioare PVC sunt realizate din materiale rezistente, sunt usor de utilizat si de intretinut si ajuta la protejarea locuintei impotriva factorilor externi. Nu in ultimul rand roletele pvc ofera o izolatie termica si fonica foarte buna. Durata medie de viata pentru rulouri exterioare PVC este de 10 ani.

Caracteristicile tehnice ale roletelor exterioare din pvc:

 • lamelele si picioarele sunt din pvc
 • carcasa este din tabla zincata in culoare alba
 • lamelele roletelor din PVC au o latime de 37mm
 • sunt dotate cu camera izolatoare de aer cu ajutorul carora roletele exterioare din pvc asigura o deosebita izolare termica si fonica
 • este cel mai eficient filtru impotriva luminii, prafului, zgomotului si undelor solare
 • permit reglarea intensitatii luminii din locuinta dumneavoastra in timpul verilor toride
 • lamelele rulourilor exterioare din pvc nu se decoloreaza
 • lamelele sunt oferite in diferite variatii de culori disponibile
 • sistem de actionare manual, cu snur
 • dimensiuni maxime de executie : 1.60 m latime
 • suprafata maxima : 3,5 mp.

Montajul pentru rulouri exterioare PVC se poate realiza :

 1. pe tamplaria existenta
 2. in glaf

Un montaj de calitate va face diferenta si va ajuta atat la o buna functionare a rulourilor exterioare, cat si la prelungirea duratei de viata a acestora. Specialistii societatii Montaj Plast monteaza roletele exterioare achizitionate cu mare profesionalism.

Top