Servicii de Montaj si Reparatii Articolelor de Tamplarie PVC si Aluminiu

Montaj gratuit la Montaj Plast – Echipa de experti

servicii de reparartii articolelor de tamplarie din pvc, aluminiuLa societatea Montaj Plast Oradea montajul produselor de tamplarie pvc este gratuit. Firma Montaj Plast lucreaza cu o echipa profesionista, amiabila, care colaboreaza in mod perfect cu clientii societatii. Data montajului este stabilit dupa acordul comun al clientilor si a firmei Montaj Plast.

Ca urmare a masuratorilor exacte, oricare dintre produsele de tamplarie pvc, oferite de Montaj Plast, poate fi montat in doar cateva ore. Usile si ferestrele oferite de noi sunt confectionate la cele mai ridicate standarde, astfel dimensiunea acestora va fi exact cea stabilita in cadrul masuratorilor, astfel putem asigura un montaj rapid si perfect, fara goluri inutile lasate in zid. Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, echipa Montaj Plast lucreaza rapid, corect si punctual, dand dovada de profesionalism si de atentie.

Reparatii – Servicii de reparatii oferite de societatea Montaj Plast Oradea

Societatea Montaj Plast din Oradea va sta la dispozitie si cu servicii de reparatii. Puteti sa ne apelati cu incredere daca usile/ferestrele dvs. din tamplarie pvc, aluminu s-au deteriorat, indiferent de motiv. Dispunem de un stoc foarte variat de accesorii atat pentru usile si ferestrele termopane cat si pentru jaluzele, rolete, storuri si tot ce tine de tamplaria pvc si aluminiu.

Un camin nu poate fi lasat prea mult fara usi sau ferestre functionale. Indiferent de marca sau de producatorul tamplariei pvc din casa dvs. noi ne-am dedicat sa va sarim in ajutor daca doriti sa schimbati un accesoriu defect sau uzat.

Jaluzelele si roletele moderne au o serie de avantaje, dar au si mecanisme de functionare foarte sensibile. Aceste mecanisme nu mai sunt la fel de eficiente, daca vreo piesa se deterioreaza sau se uzeaza. Sunati-ne! Noi ne vom deplasa la dvs. si la fata locului vom constata defectiunea si vom stabili cea mai eficienta modalitate de reparare.

Schimbam lamelele rupte, decolorate, etc. din jaluzele sau rolete, inlocuim piesele care trebuie inlocuite. Cu Montaj Plast nu veti avea surprize neplacute, deoarece la constatarea defectiunii la fata locului putem oferi un calcul personalizat pentru servicii de reparatii.

In cazul in care doriti anumite modificari in caminul dvs., functionalitatea tamplariei din pvc. poate fi schimbata usor, ferestrele existente pot fi modificate, fara schimbari semnificative, astfel prin modificarea sistemului de inchidere, ferestrele batante pot fi modificate in ferestre oscilobatante sau glisante, etc.

Top