Produse Comercializate de Tamplarie PVC si Aluminiu

Ferestre Izolatoare, Usi interior/exterior, Jaluzele, Rolete, Rulouri, Storuri, Plase Anti-Insecte

Montaj Plast comercializeaza produsele de tamplarie din pvc si aluminiu ca si: Ferestre Izolatoare, Usi interior/exterior, Jaluzele, Rolete, Rulouri, Storuri, Plase Anti-Insecte

Produsele comercializate de tamplarie pvc si aluminiu corespund la cele mai inalte standarde de calitate in domeniul tamplariei, durabilitatea de viata a produselor fiind foarte ridicata.

Tabelul cu produsele comercializate de Montaj Plast - Specialist in Tamplarie PVC si Aluminiu

Ferestre termopane izolatoare

Ferestre izolatoare\Geamuri Termopane, Tripane

Ferestrele izolatoare sunt cele mai cautate produse de tamplarie PVC. Firma Montaj Plast ofera o gama variata a ferestrelor: ferestre termopane, ferestre tripane, ferestre de patru anotimpuri si ferestre cu straturi speciale pentru a obtine un grad de izolare mai buna.

Recomandam sa studiati sectiunea ferestre termopane izolatoare.

Usi izolatoare de interior si exterior din material pvc

Usi izolatoare de interor si exterior

Usile izolatoare sunt la fel de cautate produse ca si ferestrele izolatoare. Pentru a construi o casa cu consum de energie redusa neaparat aveti nevoie de langa ferestre izolatoare si de usi de interior/exterior cu caracteristici de izolare asemanatoare. Usile izolatoare totodata sunt dotate cu sisteme de antifurt pentru a asigura siguranta casei.

Recomandam sa studiati sectiunea usile izolatoare de interior/exterior.

Rolete, Rulouri, Jaluzele Exterioare

Rolete, Rulouri, Jaluzele Exterioare

Roletele sunt de mai multe tipuri: rolete din pvc, rolete din aluminiu, sau rolete motorizate din aluminiu pentru ferestre sau chiar pot fi folosite ca si usi de garaj.
Pana cand roletele din pvc ne ajuta ca sa putem odihni mai bine in intuneric complet chiar si in cursul zilei, roletele din aluminiu nu numai elimina lumina din incapere dar si izoleaza termic si fonic.

Recomandam sa studiati sectiunea rolete, rulouri, jaluzele exterioare.

jaluzele verticale textile, jaluzele orizontale, storuri

Jaluzele Verticale, Jaluzele Orizontale, Storuri

Jaluzelele verticale (textile) sunt perdelele moderne, ideale atat pentru uz personal in case particulare cat si pentru birouri, magazine, unitati comerciale, etc. Jaluzele Orizontale sunt la fel de bune pentru a controla lumina in incapere.
Storurile sunt de mai multe feluri si pot fi folosite chiar si la ferestrele de mansarde (Vellux) pentru a controla lumina.

Recomandam sa studiati sectiunea Jaluzele Verticale, Jaluzele Orizontale, Storuri.

plase anti-insecte fixe si mobile pentru ferestre si usi izolatoare

Plase Anti-Insecte fixe si mobile pentru ferestre si usi izolatoare

Cu folosirea plaselor Anti-Insecte evitati apararea insectelor nedorite in caminul dvs. Totodata nu mai este nevoie de folosirea aparatelor, spayurilor cu gaze daunatoare pentru a elimina tantarii sau alte insecte nedorite in casa dvs. Plasele Anti-Insecte reprezinta una din cele mai bune investitii pentru a mari confortul casei.

Recomandam sa studiati sectiunea plase anti-insecte fixe si mobile pentru ferestre si usi izolatoare.

Top