Plase anti-insecte fixe si mobile pentru geamuri si usi termopane

Plase anti-insecte din fibra de sticla invelite cu PVC

La societatea Montaj Plast gasiti toata gama de plase contra insecte care permit eliminarea insectelor din casa sau biroul dumneavoastra. Aceste plase anti-insecte pot fi realizate si montate in mai multe variante, astfel plasele contra insectelor sunt recomandate atat pentru uz casnic, cat si pentru institutiile publice.

Plasele contra insectelor pot fi confectionate in dimensiunile exacte stabilite de catre client sau de catre specialistul Montaj Plast. La ferestre pot fi montate plase anti-insecte fixe sau mobile, confectionate din fibra de sticla invelit cu PVC.

Plasa anti-insecte fixa - plase anti insecte pentru ferestre si usi termopane

Plase anti-insecte fixe pentru ferestre

plase anti-insecte fixe pentru ferestre si usi termopanePlasa anti-insecte fixa pentru ferestre este aplicata pe profile din material plastic sau pe profile de aluminiu, ambele tipuri de materiale pot fi comandate in diferite culori.

La comandarea plaselor anti-insecte pentru geamuri pe profil de aluminiu de la societate Montaj Plast Oradea puteti alege dintr-o gama extrem de larga de culori. Plasa anti-insecte pentru ferestre termopane cu cadru de aluminiu are sistem de prindere mult mai simplu fata de plasa contra insectelor pe profil din pvc.

Datorita faptului ca prinderea si desprinderea este mult mai usoara este un produs foarte popular si este recomandat persoanelor mai in varsta. La fiecare geam achizitionat de la societatea Montaj Plast Oradea primiti o plasa anti-insecte fixa cadou.

Plase anti-insecte fixe pentru usi

Plasele anti-insecte pe balamale pentru usi din pvc cu profil din aluminiu de 5 cm sunt plase din fibra de sticla invelit cu pvc si au durabilitate extrem de ridicata. Plasele anti-insecte pe balamale pot fi placate cu o tabla contra animalelor de companie, marind cu acesta durabilitatea produsului.

Profilul plaselor contra insectelor se comercializeaza intr-o gama variata de culori. Plasa este din fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere, de culoare gri avand o tesatura fina, astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea exterioara.

Plasa anti-insecte mobila – plase anti-insecte pentru ferestre si usi termopane

Plase anti-insecte mobile pentru ferestre si usi termopanePlasa anti-insecte mobila poate fi stransa intr-o caseta de protectie confectionata din aluminiu, atunci cand nu este utilizata, astfel durabilitatea plasei de insecte devine mai mare.

In cazul plaselor anti-insecte mobile sistemul de actionare poate fi realizat in doua variante:

Sistemul de actionare vertical (este utilizat exclusiv la ferestre) este prevazut cu un mecanism de strangere al plasei anti-insecte cu un ax care permite rularea plasei in interiorul casetei de protectie, situate in partea superioara a geamului. Pentru inchiderea plasei anti- insecte este suficient tragerea atei cu care plasa este prevazuta. Pe bara de inchidere a plasei anti-insecte este montat un mecanism simplu de blocare. Daca minerul de pe bara de blocare se roteste usor mecanismul permite deblocarea barei si plasa se va rula in interiorul casetei de protectie.

Sistemul de actionare lateral (este utilizat exclusiv la usi) este prevazut cu un mecanism de strangere al plasei contra insectelor cu un ax care permite rularea plasei anti-insecte in interiorul casetei de protectie, asezata in partea laterala a plasei. Acest tip de actionare este folosit la usi, pentru ca deschiderea lor necesita cel mai mic efort.

Pentru inchiderea plasei anti-insecte este suficient actionarea unei bare de inchidere cu care plasa este prevazuta. Pe bara de inchidere a plasei este montat un mecanism simplu de blocare. Daca minerul de pe bara de blocare se roteste usor mecanismul permite deblocarea barei si plasa se va rula in interiorul casetei de protectie.

Sfaturile firmei Montaj Plast pentru intretinerea plasei anti-insecte pentru ferestre si usi din pvc

Intretinerea plasei anti-insecte este deosebit de usoara: este suficient sa fie lunar indepartat cu perie praful depus pe plasa contra insectelor, iar o data la 3-4 luni se recomanda curatarea plasei anti-insecte cu ajutorul unui burete sau cu carpa umeda.

Societatea Montaj Plast va atrage atentia la avantajele plaselor anti-insecte pe ferestre si usi din pvc:

Top