Geamuri termopane in Oradea / Ferestre Termopane Izolatoare in Oradea

Montaj Plast Oradea ofera o gama variata de produse de tamplarie pvc si aluminiu: geamuri termopane, geam tripan, geamuri de patru anotimpuri, geamuri cu Low-E, profile din pvc si aluminiu cu 4, 5 sau 6 camere, in diferite culori, feronerie de inalta calitate.

Geamuri termopane in Oradea

Un geam termopan izolator este format din doua foi de sticla separate de un mediu de o bagheta distantier (de obicei de aluminiu). In spatiul dintre aceste foi de sticla este aer etans sau un gaz inert. Pentru obtinerea unor bune rezultate in privinta reducerii pierderilor de energie se introduce intre foile de sticla de geam termopan un gaz rar de exemplu Argon sau Kripton. In functie de utilajele folosite de producator, un geam termopan poate contine sau nu un gaz rar.

La fiecare geam termopan grosimea foii de sticla este variabila, ca si distanta dintre acestea, eficacitatea geamului crescand direct proportional cu acestea.

Folosind geamul termizolator de calitate platiti mai putini bani pentru caldura. Geamul cu emisivitate redusa (Low-E) reduce considerabil pierderea de energie.

Observatie: un geam termoizolant, alcatuit din doua foi de sticla, din care una simpla, iar cealalta cu depunere Low-E (low emisivity), are factorul de izolare termica de valoare 1,3 W/m2K.

geam termopanPartile Geamurilor Termopane

  1. Foi de sticla
  2. Bagheta distantier
  3. Profil tamplarie PVC

Tipuri de geamuri termopane izolatoare la firma Montaj Plast Oradea

Tipuri de geamuri termopane izolatoare folosite in sistemele de tamplarie PVC in functie de cerere:

Geamuri Termopane - Lumina

Cantitatea de lumina naturala care patrunde in incapere depinde de modul de impartire al ferestrei cu geam termopan. Daca doriti sa obtineti cat mai multa lumina naturala, creati deschideri generoase si configurati ferestrele cu geamuri termopan astfel incat sa nu reprezinte o bariera.

Geamuri Termopane Izolatoare / Ferestre Izolatoare in Oradea

Realizarea sistemelor de usi si ferestre din profile de PVC extrudat este o solutie moderna.

Avantajele sistemelor de usi si ferestre din profile PVC:

Geam Tripan - Noua generatie de geamuri termopane izolatoare

Geamul tripan izolator este obtinut prin aceeasi modalitate ca si geamul termopan numai ca se folosesc trei foi de sticla despartite de doua baghete distantier umplute cu silicagel.

Grosimea foilor de sticla este diferita (de regula intre 4-6 mm), la fel si distanta dintre ele (12-20 mm), eficacitatea geamului creste proportional cu acestea.

Ca si in cazul geamului termopan, intre cele doua spatii dintre foile de sticla se poate introduce un gaz rar, Argon sau Kripton. Acest gaz introdus este important pentru ca contribuie la imbunatatirea coeficientului de transfer termic "U".

Cea mai intalnita grosime totala a unui geam tripan este de 32 mm si se monteaza de regula pe un profil cu adancime constructiva de 70 mm, dar pentru profilele cu 6 camere este posibil si tripan de 44 mm grosime.

geam tripanPartile Geamurilor Tipane

  1. Foi de sticla
  2. Bagheta distantier
  3. Profil tamplarie PVC
  4. Garnitura

Tipuri de geam tripan

Tipuri uzuale geam tripan folosite in sistemele de tamplarie PVC:

Geamuri termopane izolatoare cu sticla Low-E (Low Emision)

Cel mai folosit tip de sticla la sistemul de tamplarie pvc cu geam termopan este asa numita sticla LowE (Low-E).

Tipurile de geamuri termopan, in care sunt folosite sticle LowE, s-au impus de-a lungul timpului datorita unor calitati de izolare termica excelente. Denumirea de geamuri termopane LowE (Low-E) vine de la emisivitate redusa (transferul termic fiind mult mai mic).

Raportul calitate/pret la aceste tipuri de geamuri termopan este foarte bun datorita calitatilor deosebite ale acestora si nu in ultimul rand a pretului care nu este cu mult mai ridicat fata de un geam termopan simplu.

Geamuri termopane izolatoare cu sticla de patru anotimpuri in Oradea

geamuri patru anotimpuriSpecialistii firmei Montaj Plast Oradea va sfatuiesc sa achizitionati geamuri termopane izolatoare cu sticla de patru anotimpuri.

APLICATII SI AVANTAJE STICLA 4 SEASONS pentru geamuri izolatoare Geamul termopan 4 SEASONS este ideal pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate, indifferent de destinatia cladirii. Caracteristicile sticlei de patru anotimpuri permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential: locuinte individuale, blocuri de locuinte, cat si in cel nerezidential: cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli, sere, spitale sau biserici.

Vitrajul dublu realizat termopane 4 SEASONS se combina perfect cu toate tipurile de: tamplarie PVC, lemn, aluminiu, mixte. In proiectele de renovare, unitatile de vitraj dublu (termopane) 4 SEASONS pot fi utilizate in ramele existente.

Geamuri termopane izolatoare cu sticla de partru anotimpuri - IARNA

Dublul vitraj format cu sticla de patru anotimpuri ofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj de termopane obisnuit. Aceasta calitate a termopanelor se transforma in numeroase avantaje: se reduce pierderea de caldura prin termopane si se reduce zona rece din aproprierea ferestrelor termopan, izolatia termica ridicata inseamna un consum de energie mai redus.

Geamuri termopane izolatoare cu sticla de partru anotimpuri - PRIMAVARA

Cu sticla de patru anotimpuri capriciile vremii nu mai au importanta. In aceasta perioada a anului, dublul vitraj al termopanelor care integreaza sticla Four Seasons ofera sporirea confortului- izolatia termica asigura temperatura ideala indiferent de schimbarile de temperatura din exterior.

Geamuri izolatoare cu sticla de partru anotimpuri - VARA

Datorita functiei sale de control solar sticla de patru anotimpuri reflecta de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara. Temperatura ideala- racoarea si confortul sunt asigurate chiar si in zilele cele mai caniculare. Costuri de climatizare mai reduse- cantitatea de energie solara care patrunde in casa este redusa prin termopane, astfel nevoia de utilizare a aerului conditionat este diminuat considerabil. Reducerea transmisiei razelor UV pastreaza mobilierul si obiectele din casa ca noi pentru o vreme indelungata.

Geamuri termopane izolatoare cu sticla de partru anotimpuri - TOAMNA

Cu sticla de patru anotimpuri apropierea anotimpului rece devine aproape insesizabila. Datorita caracteristicilor termopanelor 4 SEASONS, efectele scaderilor de temperatura din exterior sunt reduse. Scaderea costurilor permite in mare parte inlaturarea costurilor premature de incalzire.

Geamuri termopane cu Profile PVC colorate

Montaj Plast Oradea ofera o gama diversificata de culori care, datorita materialelor ecologice folosite, sunt de doua ori mai rezistente in timp decat in cazul folosirii materialelor bazate pe Pb. De asemenea comercializam profile infoliate, inlocuind astfel perfect diferite tipuri de lemn.

Gama cromatica disponibila la ferestrele termopane izolatoare

gama chromatica disponibila la ferestrele termopane izolatoare515005 - albastru oţel, 217001 - stejar auriu, 314008 - stejar st-g,
887505 - ciocolatiu, 3118076 - stejar extra deschis, 3069037 - brad
701605 - gri grafit, 3156003 - stejar mediu, 209703 - mahon,
3167004 - stejar de mlaştina, 600505 - verde muşchi, 3079038 -
2052089 - stejar inchis, 503005 - albastru inchis, 308105 - roşu inchis
612505 - verde inchis, 3167002 - stejar, 2052090 - stejar deschis
305405 - roşu deschis, 725505 - gri deschis, 3152009 - pin de munte

Profile din PVC pentru confectionarea ferestrelor termopane

Montaj Plast Oradea ofera o paleta larga de solutii pentru realizarea tamplariei termoizolante, incluzand atat profilele de 4, 5 si 6 camere, cat si accesoriile.

Profile PVC cu camere ale ferestrelor termopane izolatoare

Geamuri Termopane - Profile PCV cu 4 camere

profile pvc cu 4 camereDesignul clasic al sistemului TP4000, caracterizat prin simplitate si sobrietate, face ca acest sistem sa corespunda exigentelor referitoare la economia de energie si la costuri reduse. Sistemul TP4000 cuprinde profile PVC pentru tamplarie, cu 4 camere izolatoare, latimea profilelor este de 60mm. Coeficientul de transfer termic al ferestrei este de cca. 1,5W/m2K.

Geamuri Termopane - Profile PVC cu 5 camere

profile pvc cu 5 camereDatorita latimii marite a profilului de 75 mm, numarul ridicat de camere izolatoare – 5, caracteristicilor termoizolatoare ale PVC-ului, posibilitatii montarii unui geam termoizolant cu grosime de pana la 33 mm creste eficienta barierei termice si fonice care constituie un obstacol pe linia transferului termic si propagarii sunetului, astfel poate fi obtinut un coeficient de transfer termic redus, de k=1,3 W/m2K, si o izolare fonica sporita –de cca. 37-45 db. Rigiditatea marita a profilului si elasticitatea garniturilor asigura o buna etansare la aer si apa, etansitate ce poate fi si mai sporita prin montarea cele de-a treia garnituri.

Geamuri Termopane - Profile PVC cu 6 camere

profile pvc cu 6 camereDesignul soft al sistemului TP6000, caracterizat prin supletea curbelor, face ca acest sistem sa satisfaca cele mai rafinate exigente ale clientilor, asigurand eleganta incaperii si reducand considerabil pierderile de energie termica. Sistemul TP6000 cuprinde profile PVC pentru tamplarie, cu 6 camere izolatoare, latimea profilelor este de 70 mm. Coeficientul de transfer termic al ferestrei este de cca.1,3-1,4 W/m2xK.

Armatura feresrelor termpane izolatoare

Utilizarea armaturilor din otel zincat, ofera rezistenta si stabilitate produselor de tamplarie.

Feroneria ferestrelor termopane izolatoare

Toate ferestrele termopan au in componenta feronerie. Feroneria reprezinta partea metalica de pe cerceveaua ferestrei (canatul mobil). Aceasta asigura atat deschiderea (prin maner si sistemul de balamale batante sau oscilobatante) cat si etansitatea ferestrei prin inchideri in mai multe puncte. Totodata feroneria permite reglarea tridimensionala a ferestrei.

Feroneria de siguranta a geamurilor termopane izolatoare

Este identificat prin utilizarea sistemelor cu "bulbi de securitate" (sau inchizatori de securitate sub forma de ciuperca). Cu cat feroneria dvs are mai multi inchizatori de acest tip cu atat este mai sigura. Toate feroneriile de clasa A au sisteme "security". Totusi nu trebuie uitat ca ferestre sau usi impenetrabile nu exista. Feroneriile de siguranta insa incetinesc efractia!

Sisteme Ferestre Izolatoare / Sisteme Geamuri Termopane Izolatoare

sisteme de ferestreProfilele sistemelor de ferestre izolatoare pot fi confectionate din PVC, aluminiu sau lemn. Aceste sisteme de ferestre ofera cadrul perfect pentru orice fel de proiectare. Toate ferestrele izolatoare sunt consolidate metalic, asigurand astfel protectie impotriva spargerilor.

Montaj Plast Oradea comercializeaza toate tipurile si marimile de ferestre batante, dublu batante, oscilobatante, basculante, glisante, armonice.

Selectati din stiluri variate de geamuri si sisteme de inchidere de inalta securitate pentru a corespunde designului si decorului din caminul dumneavoastra. Fie ca gusturile clientilor sunt traditionale sau moderne, la Montaj Plast Oradea oricine poate gasi o fereastra care se potriveste nevoilor individuale.

Oferim la cele mai bune preturi din Oradea Geamuri Termopane Izolatoare fie vorba de Geamuri termopane izolatoare cu sticla Low-E, Geamuri termopane izolatoare cu sticla de patru anotimpuri sau geamuri tripane (geamuri termopane cu 3 foi de sticla). Cereti oferta de pret pentru Geamuri Termopane din Oradea.

Top